Sistemele de implanturi germane acoperă o mare varietate de proceduri chirurgicale și sunt potrivite pentru toate tipurile de os. Datele clinice retrospective arată că implanturile Germane au o rată generală de succes clinic de 98,3%.

Produsele de înaltă calitate ale DENTEX FLEX îndeplinesc standardele internaționale stricte. Acesta este motivul pentru care vă putem oferi o Garanție pe toată durata vieții pentru această gamă largă de implanturi.

Sunați astăzi pentru a vă programa prima întâlnire cu dentistul dumneavoastra, echipa noastră este la dispoziția dumneavoastră!

Ai nevoie de un implant dentar? Contacteaza-ne la tel: +40-21-316 50 69, sau office@dentex-flex.ro

Regenerarea parodontală
În cazul în care pierderea osoasă asociată cu boala parodontală are o natură verticală, creând jgheaburi ale pierderii osoase, poate exista o posibilitate de a regenera atât osul pierdut, cât și atașamentul parodontal. Tehnicile regenerative utilizează, cel mai adesea, plasarea chirurgicală a membranelor sau a materialelor grefate osoase sau utilizarea proteinelor matricei de smalț sub formă de gel Emdogain. Deși tehnicile de regenerare necesită o selecție atentă a locației, rezultatele pot fi dramatice.

Proceduri chirurgicale parodontale avansate
Pe lângă managementul parodontitei cronice și agresive, putem să ajutăm și la o varietate de proceduri chirurgicale pre-protetice, estetice, mucogingivale și parodontale.

Clinica Dentex Flex pune la dispozitia pacientilor sai cu metode de detartaj dentar cu ultrasunete potrivite si adaptate eficient fiecarui pacient in parte pentru o dantura sanatoasa si stralucitoare!

Dispozitivul prophy jet este un aparat modern folosit in stomatologie, care ajută la o curăţare excelentă a suprafeţelor dentare, chiar şi în zonele cele mai greu accesibile. Este alcătuit dintr-o piesă de mână de diferite forme, conectată la furtunul unitului dentar. Este un mecanism special conceput pentru a îmbunătăţi tratamentele profilactice. Datorită modului în care funcţionează, acest dispozitiv nu produce nici un fel de durere, ba chiar uneori o senzaţie plăcută, benefică nu doar dinţilor, ci şi gingiei, prin stimularea acesteia. Nu are efect abraziv asupra dinţilor iar rezultatele apar mult mai rapid decât în cazul periilor convenţionale.