Sistemele de implanturi germane acoperă o mare varietate de proceduri chirurgicale și sunt potrivite pentru toate tipurile de os. Datele clinice retrospective arată că implanturile Germane au o rată generală de succes clinic de 98,3%.

Produsele de înaltă calitate ale DENTEX FLEX îndeplinesc standardele internaționale stricte. Acesta este motivul pentru care vă putem oferi o Garanție pe toată durata vieții pentru această gamă largă de implanturi.

Sunați astăzi pentru a vă programa prima întâlnire cu dentistul dumneavoastra, echipa noastră este la dispoziția dumneavoastră!

Ai nevoie de un implant dentar? Contacteaza-ne la tel: +40-21-316 50 69, sau office@dentex-flex.ro

Regenerarea parodontală
În cazul în care pierderea osoasă asociată cu boala parodontală are o natură verticală, creând jgheaburi ale pierderii osoase, poate exista o posibilitate de a regenera atât osul pierdut, cât și atașamentul parodontal. Tehnicile regenerative utilizează, cel mai adesea, plasarea chirurgicală a membranelor sau a materialelor grefate osoase sau utilizarea proteinelor matricei de smalț sub formă de gel Emdogain. Deși tehnicile de regenerare necesită o selecție atentă a locației, rezultatele pot fi dramatice.

Proceduri chirurgicale parodontale avansate
Pe lângă managementul parodontitei cronice și agresive, putem să ajutăm și la o varietate de proceduri chirurgicale pre-protetice, estetice, mucogingivale și parodontale.

Clinica Dentex Flex pune la dispozitia pacientilor sai cu metode de detartaj dentar cu ultrasunete potrivite si adaptate eficient fiecarui pacient in parte pentru o dantura sanatoasa si stralucitoare!

Dispozitivul prophy jet este un aparat modern folosit in stomatologie, care ajută la o curăţare excelentă a suprafeţelor dentare, chiar şi în zonele cele mai greu accesibile. Este alcătuit dintr-o piesă de mână de diferite forme, conectată la furtunul unitului dentar. Este un mecanism special conceput pentru a îmbunătăţi tratamentele profilactice. Datorită modului în care funcţionează, acest dispozitiv nu produce nici un fel de durere, ba chiar uneori o senzaţie plăcută, benefică nu doar dinţilor, ci şi gingiei, prin stimularea acesteia. Nu are efect abraziv asupra dinţilor iar rezultatele apar mult mai rapid decât în cazul periilor convenţionale.

 
WhatsApp chat WhatsApp us