DESPRE NOI

DENTEX-FLEX a fost fondata in 1991 de catre doctorul stomatolog german Florian Lazar, si este prima clinica privata de stomatologie din Romania care a utilizat coroane ceramice.

Echipa de specialisti stomatologi a fost instruita la Universittea de stomatologie din Düsseldorf si sunt membri ai Asociatiei Germane de Stomatologie. Majoritatea instrumentelor si materialelor sunt importate din Germania, Statele Unite sau Japonia, iar procedurile folosite urmeaza pe cele utilizate in Germania.

Dr.med.dent(D)

Florian Lazar

Presedinte

Serviciile noastre includ:  stomatologie generala, coroane si punti, stomatologie preventiva, pedodontie, periodontie, cosmetica dentara, implantate dentare (Dr. R. Andreas – Tenerife (Spania) – membru DGI – Asociatia Germana de Implantologie), laborator de tehnica dentara propriu “Dentaltechnik-Herbert-Schmidt-Berlin” membru al DGZt (Asociatia germana de tehnica dentara). Dr. Andreas are peste 30 de ani de experienta in implantologie.

Dentex-flex ofera de asemenea o asigurare de sanatate dentara. Celor care beneficiaza de aceasta le sunt oferite discounturi, tratamente si alte avantaje, in functie de pachetul ales. Costul actual la acestei asigurari dentare incepe de la 135€ pe an.

 
WhatsApp chat WhatsApp us